![]() ![]() Renskavspytt![]() Riktigt enkel och rustik mat där råvarornas egen smak får plats. Lite roligare än vanlig pyttipanna och mycket godare! En pytt som passar även som festmat. Du behöverReceptet är för 4 personer.
Gör så här:Låt renskaven tina lite i kylen så den går att skära. Skala och tärna potatis och morötter. Grovhacka löken och finhacka vitlöken. Råstek rotfrukter, lök och vitlök så de får fin färg och mjuknat men inte är helt klara. Ställ åt sidan. Stek nu renskavet i smör så det får fin färg, det tar bara några minuter. Lyft ur köttet ut stekpannan och lägg i svampen, förväll tills svampen börjar bli torr och stek den sedan i lite smör. Blanda samman alla ingredienserna och låt allt bli varmt. Strö flingsalt och nymalen svartpeppar över och servera med rårörda lingon, inlagda rödbetor och gröna bönor. ![]() ![]() ![]()
|
|