![]() ![]() Pasta carbonara med viltskavEn god och annorlunda variant av den populära pastan med ägg och ost. Garanterat smakrik och lika snabb som vanligt! Du behöverReceptet är för 4 personer.
Gör så här:Koka pastan enligt anvisningen på paketet. Låt den ha lite tuggmotstånd kvar och häll av kokvattnet. Under tiden som pastan kokar: Strimla köttet fint. Finhacka löken och vitlöken. Krossa enbären i en mortel och lägg dem att dra i 1 dl hett vatten tillsammans med buljongtärningen och tomatpurén. Fräs kött och lök i en stor panna tills löken är mjuk och köttet genomstekt. Häll buljongen och enbären över köttet och blanda väl Vispa samman ägg, grädde och ost. Blanda pastan med köttet. Rör ner gräddblandningen och blanda runt till en krämig pasta. Mal färsk svartpeppar över pastan och servera genast. ![]() ![]() ![]()
|
|
Verkar gott, ska laga nu.
Hur mycket tomatpuré?